Centrul de Formare Profesională - rampă de lansare în carieră pentru tinerii gălățeni

Ca majoritatea șantierelor, Șantierul Naval Damen Galați a resimțit impactul presiunii economice din ultimii ani. Cu toate acestea, Damen a investit în instruire și managementul resurselor umane, a optimizat procesele de producție și a introdus o strategie de creștere controlată pentru a-și reconstrui constant forța de muncă.

În anul 2007, Şantierul Naval Damen Galaţi și-a deschis propriul centru de pregătire profesională, certificat de Ministerul Educaţiei din România. Până în prezent, aproape 2.000 de tineri au fost instruiţi în diferite meserii cum ar fi sudor, lăcătuș constructor naval și tubulator. Echipele de sudori de la Damen Galaţi au câștigat medaliile de aur în 2016 și 2018 la competiţia internaţională de sudură Arc Cup din China. Performanţele lor extraordinare constituie o dovadă clară a angajamentului pentru calitate și totodată, stau mărturie a bogatei moșteniri navale a orașului Galaţi, oraș ce continuă să producă unii dintre cei mai buni specialiști în sudură din lume.

Acordând o atenție deosebită performanței, demonstrând dăruire și dorinţa de a continua tradiţia moștenită din străbuni, Șantierul Naval Damen Galați înregistrează in prezent o creștere și o profitabilitate controlate.

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...