Iată că am reuşit să marcăm încă un moment memorabil în filele Şantierului - 03 noiembrie 2018. În această zi, Șantierul Naval Damen Galaţi a răspuns provocării de a participa şi de a finanţa proiectul de împădurire - Plantăm fapte bune în România - proiect lansat de Asociaţia EccoAssit. Acţiunea a constat în plantarea unei viitoare păduri în localitatea Cuza Vodă, judeţul Galaţi. Echipei Damen i s-a atribuit o parcelă delimitată, rândurile fiind marcate distinct, în dreptul parcelei aflându-se uneltele, puieții, mănușile şi apa. Iniţial, fiecare voluntar a avut de plantat 20 de puieți, numărul final ajungând la aproximativ 60 de puieţi de persoană.

După această experienţă minunată, voluntarii au împărtăşit mândria de a lăsa în urma lor rânduri de copaci şi de a ajuta la refacerera terenului afectat de inundaţii din comuna Cuza Vodă. Numeroase reacţii pozitive au venit şi din partea iniţiatorilor proiectului şi a partenerilor afiliaţi.

Alături de angajaţii şantierului au aderat copiii Fundaţiei Inimă de Copil, copiii Fundaţiei Familia şi un grup de elevi ce studiază la Liceul Teoretic "Sfânta Maria" aceştia fiind îndrumaţi de doamna profesoară de istorie Maria Călin. După această experienţă minunată, voluntarii şi-au manifestat dorinţa de a participa şi la alte activităţi asemănătoare.

Social Responsibility
Social Responsibility

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...