humanitarian action dsga

Pandemia generată de virusul mortal SARS COV-2 a condus la schimbări majore în rândul omenirii. Cetățenii își direcționează eforturile în ajutorarea spitalelor, medicilor, apropiaților și nu numai.

Navaliștii gălățeni au răspuns cu empatie acțiunii umanitare de donare produse alimentare Centrului de Locuințe și Sprijin pentru Tineret. Astfel, în perioada 23-30 aprilie s-au strâns 39 categorii de produse alimentare. Uleiul, laptele, pâinea, făina, mălaiul, pasta de tomate, condimentele, dulciurile, grișul, zahărul, pastele, dero, conservele, dulciurile etc au fost primite pe data de 30 aprilie de către un număr de 45 de persoane izolate în centrul menționat.

Șantierul Naval Damen Galați nu este la prima acțiune organizată în acest sens. Prin acțiunile umanitare, salariații dau dovadă de compasiune și înțelegere, împărtășind alături de cei ajutorați momente sincere de bucurie.

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...