Social Responsibility

Până la vârsta de 3 ani, Bianca-Maria a fost un copil sănătos. Însă, totul s-a schimbat când, răcită fiind, a făcut o convulsie care a durat peste 30 de minute. Diagnosticul pus a fost cel de tetrapareză spastică şi atrofie corticală difuză post comă. În acest moment este reciptivă doar la sunete şi urmăreşte cu privirea atunci când detectează o mişcare. Boala ei este una vindecabilă, însă necesită tratamente şi terapii costisitoare.

Conştienţi fiind de gravitatea situaţiei şi de realitatea conform căreia oricare dintre noi sau dintre cei apropiaţi nouă pot fi puşi în situaţia Biancăi, voluntarii Damen au participat, duminică – 21 octombrie- la evenimentul caritabil din Grădina Publică, eveniment ce a constat într-un cross derulat pe distanţa a aproximativ 10 kilometri – 10 ture de grădină. Obiectivul a fost atins atunci când pe chipurile părinţilor Biancăi s-a zărit un zâmbet timid.

Echipa voluntarilor se află într-o continuă expansiune. Te aşteptăm să ni te alături pentru a readuce zâmbetele pe chipurile celor care eu nevoie de noi.

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...