Christmas ShoeBox - DSGa volunteers' action

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi, în special pentru copii. Din nefericire pentru unii dintre ei începe una dintre cele mai grele perioade din an.

Copiii Fundaţiei Inimă de Copil din Pechea şi Tecuci resimt această tristeţe în fiecare zi , tristeţe cauzată de condiţiile aspre la care viaţa îi supune în fiecare zi. Mulţi dintre ei îşi pun speranţa în această perioadă în Moş Crăciun, aşezându-şi dorinţele, emoţiile şi speranţele pe scrisorile către Moş Crăciun.

Aşadar, navaliştii gălăţeni au intrat în spiritul sărbătorilor fiind ajutoarele Moşului pentru copiii din Pechea şi Tecuci. Conceptul căruia s-au alăturat, ShoeBox, reprezintă efortul şi încercările lor de a aduce un zâmbet pe chipurile micilor suflete nevoiaşe, ambalând în cutii de pantofi frumos împachetate atât o parte din sufletul lor cât şi obiectele cerute.

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...