"Volunteers don't get paid, not because they're worthless, but because they're priceless." – Sherry Anderson

Înainte de a fi buni profesionişti suntem oameni. Pentru noi, echipa de voluntari Damen, satisfacţia provine din faptele bune pe care le facem şi ajutorul pe care îl putem da. Familia Damen are o echipă de voluntari care se ocupă de nevoile oamenilor din jur.

Acţiuni 2020

humanitarian action dsga - preview

Acțiune umanitară organizată cu ocazia pandemiei generate de virusul SARS COV-2

Navaliștii gălățeni au răspuns cu empatie acțiunii umanitare de donare produse alimentare Centrului de Locuințe și Sprijin pentru Tineret.

Acţiuni 2019

Damen volunteers intended to bring joy to the children from Mastacani

Un zâmbet de sărbători

Voluntarii Şantierului Naval Damen Galaţi s-au alăturat acestei campanii, aducând un zâmbet pe chipurile copiilor din Măstăcani.

Semi-marathon in Galati

Voluntarii Damen au alergat sub sloganul "Be the Reason for Someone Smiles Today!"

Voluntarii din Şantierul Damen Galaţi au fost prezenţi la acest sfârşit de săptămână, răspunzând astfel apelului lansat de organizatorii unui eveniment cu tradiţie în oraşul nostru, conceput să dezvolte filantropia şi să implice comunitatea în promovarea mişcării şi a unui stil de viaţă sănătos.

Acţiuni 2018

The employees of Damen Shipyards Galati tried to be the helpers of Santa Claus for the children of Pechea and Tecuci

Christmas ShoeBox

Navaliştii gălăţeni au intrat în spiritul sărbătorilor fiind ajutoarele Moşului pentru copiii din Pechea şi Tecuci. Conceptul căruia s-au alăturat, ShoeBox, reprezintă efortul şi încercările lor de a aduce un zâmbet pe chipurile micilor suflete nevoiaşe.

DSGa responded to the challenge to participate and finance the afforestation project in Romania

Plantăm fapte bune în România

Șantierul Naval Damen Galaţi a răspuns provocării de a participa şi de a finanţa proiectul de împădurire - Plantăm fapte bune în România - proiect lansat de Asociaţia EccoAssit.

DSGa employees ran 10 km for Bianca-Maria

Şantierul Naval Damen Galaţi: 15 angajaţi ai companiei au alergat pentru Bianca-Maria

Voluntarii Damen au participat la evenimentul caritabil din Grădina Publică, eveniment ce a constat într-un cross derulat pe distanţa a aproximativ 10 kilometri - 10 ture de grădină.

National Campaign "Flowers for the soul"

Campania "Flori pentru suflet"

Voluntari din cadrul Șantierului Naval Damen Galați au participat de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, la cea de-a patra ediție a Campaniei naționale "Flori pentru suflet", inițiativă ce își propune să atragă atenția asupra pericolului izolării sociale a persoanelor vârstnice.

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...