Şantierul Naval din Galaţi munceşte la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor, deoarece reprezintă câteva dintre obiectivele propuse la nivel global pentru a avea o societate sustenabilă. Suportul nostrum se îndreaptă către promovarea educaţiei, îmbunătăţirea serviciilor medicale şi serviciilor sociale. Voluntarii joacă alături de noi un rol important în ajutorul pe care îl putem furniza comunităţii.

DSGa involvement into health services and projects

Sanatate

"Good health and good sense are two of life's greatest blessings." - Publilius Syrus

Cu toţii ştim că sănătatea este vitală. Astfel, încurajăm îmbunătăţirea serviciilor medicale din România si ne dorim ca aportul nostru să ajute la salvarea multor vieţi. Deoarece sănătatea este cel mai de preţ lucru şi totodată ceva ce nu putem întotdeauna controla, Şantierul Naval Damen Galaţi oferă prioritate acestui sector.

DSGa helps children to build a better future and a good career

Educatie

"The aim of education is the knowledge not of facts but of values." - William Ralph Inge

Cel de-al doilea obiectiv pe care şantierul îl depăşeşte înafara ariei sale de activitate, este educatia. Visul nostru este să ajutăm copiii să-şi construiască un viitor şi o carieră bună bazate pe nişte principii solide. Lumea se schimbă în fiecare secundă la fel şi principiile şi cunoştinţele ce stau la rădăcina unei educaţii strălucite. Dacă şi tu sprijini educaţia şi îţi doreşti să aduci un element de noutate în cadrul acestui sector, noi aşteptăm propunerile tale.

DSGa social services and support

Servicii Sociale

"Without a sense of caring, there can be no sense of community." - Anthony J. D'Angelo

O comunitate adevărată este alcătuită din oameni care se simt conectaţi și responsabili pentru ceea ce se întâmplă în jurul lor. Umanitatea este comunitatea noastră finală, și fiecare joacă un rol crucial.

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...