2020

2019 a reprezentat pentru Santierul Naval Damen Galati anul inovatiei si al provocarilor, venind totodata in intampinarea nevoilor comunitatii locale.

Ne dorim ca in 2020 sa raspundem la cat mai multe cereri posibile, in scopul de a creste sustenabilitatea companiei si de a atinge rand pe rand, fiecare obiectiv prevazut in harta SDGS. Atentia noastra se va focusa pe urmatoarele sectoare: sanatate, educatie, servicii sociale si mediu. Toate proiectele vor fi trimise pe adresa de e-mail: social.office.dsga@damen.com.

Criteriile generale stabilite in Strategia anuala a programelor vor fi pastrate, adaugandu-se in schimb un nou criteriu de selectie a proiectelor. Proiectele sponsorizate se vor plia principiilor Damen si vor trebui sa urmareasca atingerea obiectivelor de sustenabilitate 1, 2, 3, 4:

2019

2018 este anul cu cele mai multe investitii facute in comunitate sub forma unor proiecte diferite. Dorim ca în 2019 să răspundem cât mai multor nevoi sociale, astfel încât suma alocată proiectelor finanțate să fie de 400.000 de euro. De asemenea, cele mai importante axe sociale asupra cărora ne îndreptăm atenţia sunt: sănătatea, educația, serviciile sociale. Toate proiectele ce solicita finanţare/sponsorizare vor fi trimise pe adresa de e-mail: social.office.dsga@damen.com.

Selecţia proiectelor se va face în funcţie de respectarea următoarele criterii:

  • Sunteţi fundaţie sau organizaţie non-guvernamentală şi non- profit cu sediul în România, cu o activitate de cel puţin 1 an;
  • Organizaţia este acreditată să furnizeze serviciile propuse în proiectul propus (numai atunci când este necesară acreditarea);
  • Proiectul are ca public ţintă un grup de oameni;
  • Se acordă prioritate proiectelor de sprijin local (juteţul Galaţi);
  • Bunurile material acordate vor fi utilizate exclusive în scopul specificat în proiect.

Nu vom acorda finanţare proiectelor care:

  • Nu se încadrează în cele trei arii principale: educaţie, sănătate, servicii sociale şi nu îndeplinesc condiţiile de sponsorizare;
  • Proiectelor care se desfăşoară în afara ţării;
  • Au ca scop acordarea unor burse, finanţarea studiilor academice sau cercetărilor efectuate de către angajaţii societăţii sau beneficiari;
  • Damen un susţine acţiuni precum tururi umanitare, conferinţe, tabere, concerté sau alte evenimente culturale;
  • Proiectelor ce au ca scop organizarea unor activităţi cu caracter politic sau religios.

Reprezentanții Damen valorifică cererile primite în funcție de un set de criterii cum ar fi: relevanța și coerența proiectului, durabilitatea (rezultate concrete și durabile), impactul (soluția propusă și numărul de beneficiari), componenta digitală, caracterul inovator, contribuția candidaților precum și experiența anterioară a solicitantului.

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...